S.O.S. šola NAROČILO UČIL Učni portal Kontakt

S.O.S. šola predstavlja svoje drugo učilo: Leseno računalo

Ali ima vaš otrok težave z razumevanjem dvomestnih in trimestnih števil?

Če ste na večino vprašanj odgovorili z DA, potem najverjetneje vaš otrok še ni popolnoma usvojil mestne vrednosti števil. Razumevanje in številske predstave se gradijo z lastnimi izkušnjami.

TROJKA NAMREČ NI TROJKA ENAKA, KER NE VE, KJE JO MESTO ČAKA! (315, 3, 39)

Ali ima vaš otrok težave pri računanju do 20?

Če ste na večino vprašanj odgovorili z DA, potem najverjetneje vaš otrok pri preštevanju in računanju še potrebuje materialni svet, s čimer ni nič narobe. Otroci pridobivajo razumevanje matematičnih pojmov s ponazorili in lastnimi izkušnjami. Šele potem lahko preidejo na simbolno raven števil. Nekaterim to uspe prej, nekaterim pa malo kasneje.

S.O.S. šola vam predstavlja učilo, s katerim bo vaš otrok s katerim bo vaš otrok nadgradil ali usvojil razumevanje dvomestnih in trimestnih števil. To je temelj računskih operacij.

Naročila sprejemamo TUKAJ

Učilo je iz slovenskega lesa in izpod rok slovenskih proizvajalcev.

Preko QR kode, ki jo odčitate na embalaži učila, vas in vašega otroka s posnetkom uporabe učila vodimo skozi vse faze uporabe učila, kar pa še ni vse!

V kompletu dobite:

  • leseno računalo in kroglice. Z natikanjem kroglic lahko vaš otrok sestavi vsa dvomestna in trimestna števila ter jih zato lažje tudi zapiše in zapis razume. Pri tem mu je v pomoč desetica, ki je zelo nazorna.

Zaloge so omejene!

Matematiko z rokami delam SAM, zato več ZNAM.

—Alenka Knez, Ustanoviteljica in gonilna sila S.O.S. šole

Pišite nam na info@sos-sola.si ali nas všečkajte na FB kanalu S.O.S. šole.


©S.O.S. šola. 2021. Vse pravice pridržane.