S.O.S. šola NAROČILO UČIL Učni portal Kontakt

S.O.S. šola predstavlja svoje prvo učilo: Pincetni prijem in števila do 20

Ali ima vaš otrok težave z držanjem pisala?

Če ste na večino vprašanj odgovorili z DA, potem najverjetneje vaš otrok še ni usvojil pincetnega prijema. Pincetni prijem je osnova za natančno in pravilno pisanje besed ter števil.

Ali ima vaš otrok težave pri računanju do 20?

Če ste na večino vprašanj odgovorili z DA, potem najverjetneje vaš otrok pri preštevanju in računanju še potrebuje materialni svet, s čimer ni nič narobe. Otroci se morajo pri delu z didaktičnimi materiali učiti iz lastnih izkušenj.

S.O.S. šola vam predstavlja učilo, s katerim bo vaš otrok s kockami lahko sestavil preko 44 računov do 20. Računanje nasploh in zakon o zamenjavi bosta otroku tako lažje razumljiva. Hkrati bo s kockami lahko nastavil veliko števil in lažje povedal koliko še manjka do 10.

Naročila sprejemamo TUKAJ

Učilo je iz slovenskega lesa in izpod rok slovenskih proizvajalcev.

Preko QR kode, ki jo odčitate na embalaži učila, vas in vašega otroka s posnetkom uporabe učila vodimo skozi vse faze uporabe učila, kar pa še ni vse!

V kompletu dobite:

  • dve pinceti in kocke, s katerimi bo vaš otrok lahko sestavil veliko računov do 20 in napredoval v razumevanju računskih operacij ter zakona o zamenjavi (2+5 = 5+2). Otroci iz kock radi tudi kaj zgradijo, zato je druga pinceta v kompletu namenjena vam, da mu lahko pomagate pri delu in igri.
  • Priložen je tudi svinčnik za zapis računov.

Zaloge so omejene!

Matematiko z rokami delam SAM, zato več ZNAM.

—Alenka Knez, Ustanoviteljica in gonilna sila S.O.S. šole

Pišite nam na info@sos-sola.si ali nas všečkajte na FB kanalu S.O.S. šole.


©S.O.S. šola. 2021. Vse pravice pridržane.